Home » Uncategorized » Memeh Miang ka Ustrali

Memeh Miang ka Ustrali

Notification dina hape pop up, ngabejaan yen aya email nu asup. Zaman ayeuna mah, muka email teh enteng pisan. Beda jeung taun 2000, kudu ka warung internet, ngadekul nunggu kabagean.

Kuring muka email, eusina ngabejaan yen aya kartu imigrasi nu kudu diprint, dieusi tur dibikeun ka panitia pas panggih dina acara pre-departu tangal 20-22 april 2014.

Kartu teh eusina mangrupa tekad urang ka Ustrali rek salilana, rek nganjang, atawa rek mulang. Tangtuna kuring kudu nyontreng rek ngaaa grnjang, lain mulang, lain rek salilana da lain rek pindah.

Tamba hanteu teuing, bari mukaan email, kuring muka facebook. Deuh geuning loba beja nu kuring teu pati update.

Aya grup nu husus keur grup 4, nyaeta grup
kuring daai luluguan ku Pa Anang. SaKu.a ari Pa Anang, duka. Sigana guru nu hade we, nu mitembeyan babarayaan ku jalan nyieun grup 4 dina fesbuk, ngarah grup 4 bisa silaturahmi. Kuring nulis “I am in / abdi ngiringan”. Langsung dijawab ” welcome” ku admin. Hebat meni langsung dijawab, asa atoh geus bisa ngagabung ka grup.4, najan tacan warauh ge, lumayan we itung-itung ngenalkeun diri. Rumasa we kuring mah rada autis mun.urusan sosial saperti uah aeh teh, teu pati bisa.

Kuring nanya ka disdik naha tos aya surat tugas, jawabna tos dikoordinir ku sma 1. Sukur ceuk hate twh, kuring keur hoream pisan ka disdik. Asa nyareri awak teh sesa leumpang huhujanan ti gunung Gede sigana mah. Kuring antukna ka sakola we rek numpang ngenet, cenah aya surat nu kudu didonlod.
Kari mikiran dimana mondok. Bandung mah mahal mun sare dihotel mah.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: